Nekoncentrovaný Slavoj opět bez bodu

V sobotu 2.9. se „A“ tým představil na půdě Brné. Po nepříznivém prvním poločase, kdy Slavoj odcházel do kabin s jednobrankovým deficitem se podařilo během dvou minut otočit průběh celého utkání. Po brance Tomáše Štourače ve 49. minutě se dokázal trefit ještě Petr Klinec v 51. minutě. Po stržení vedení na naší stranu opadla koncentrace našich hráčů a soupeři se opět podařilo během deseti minut přelít vedení na jejich stranu. V 74. minutě už jen domácí kosmeticky upravili skóre na 4:2.

Nespokojený trenér Zelinka se k celému utkání vyjádřil takto: „Z dnešního zápasu odjíždím se dvěma pocity. Ten první je, že jsem na kluky pyšný jak zvládli otočit nepříznivý průběh zápasu a s jakým nasazením jsme hráli. Ten druhý je pro mě nepochopitelný. Kladu si otázku, jak se můžeme uspokojit a nesoustředit se na pasáž, kdy vstřelíme gól, který nás posune do vedení? Přebíráme iniciativu, soupeř ztrácí koncentraci a my se uspokojíme. V této dvouminutové pasáži se rozhodlo o zápase. Bohužel zápasy jsou o chybách. Ať už individuálních či taktických a těch jsme se dnes dopustili více než domácí a zápas bohužel opět prohráli. Soupeři přeji hodně štěstí a našim pár fanouškům za podporu, kteří vážili cestu za námi.“

Jako dalšího soupeře přivítáme na domácím hřišti soupeře z Ledvice. Nezapomeňte přijít podpořit Slavoj 9.9. 2023 od 17:00.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *