Domácí výhra!

Hned první domácí utkání, které se konalo v sobotu 16. března skončilo vítězstvím domácího „A“ týmu. Po dobře odpracovaném zápase jsme se mohli radovat z výhry 3:1.

Trenér Jan Hyneš se k utkání vyjádřil takto:

„Od začátku zápasu jsme chtěli být aktivní a dominantní na balonu. Zase tak úplně se nám to nedařilo, ale pomohl nám trochu k uklidnění brzký gól. Od 30. minuty nás soupeř trochu zatlačil i s přispěním několika standardních situaci. Pro nás důležité, že jsme to přežili, a naopak v poslední minutě z protiútoku dali druhý gól. Druhou půli jsme byli až zbytečně moc nervózní a kazili i jednoduché přihrávky. Místo držení balonu a přihrávek po zemi jsme často nakopávali a tím přicházeli o balony, jelikož měl soupeř vzadu zkušené vysoké hráče. Z tohoto důvodu jsme po několika chybách obdrželi gól na 2:1. Měli jsme několik šancí dát gól, který přišel až z rohu. Po tom jsme se trochu uklidnili. Bylo opět mnoho chyb, na kterých musíme zapracovat, protože nás čeká příští týden opět důležitý zapas.“

Další utkání nás čeká 24. března od 15:00 na trávníku nedaleké Kadaně. V Kadani budeme bojovat o další velmi důležité body a proto budeme rádi za každého diváka, který nás dorazí podpořit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *