Lídr nepokořen

V pátek 29. března dorazil na trávník Slavoje silný lídr z Brné. Svou kvalitu ukázal hned v začátku utkání a domácí „A“ tým přehrál vysoko 1:4. O jedinou branku domácích se postaral Petr Klinec. Nespokojený trenér Hyneš se vyjádřil takto:

„Dnešní zápas nám ukázal soupeřovu kvalitu. Je vidět, že spolu hrají už několik let. Když si vzpomenu na předešlé zápasy, tak nemají v základu skoro žádné změny. Když jsme na začátku zápasu přežili šance hostů a začali trochu více hrát, tak přišel úder z rohu, kde byl zcela volný hráč. Každý zápas na standartky upozorňuji, že jsou velmi důležité, kde si můžete lehce pomoci. Měli jsme dnes v základu vysoké hráče a nedokážeme uhlídat hráče. Je to o přístupu, který musíme zlepšit. Takhle se nebojuje o záchranu. Druhý gól jsme dostali po ruce ve středu hřiště, když se daný i hlásil, že ji dal, rozhodčí nechal hru pokračovat a byla z toho penalta hostů, 2:0. Ke konci poločasu jsme si vytvořili šance, ale bohužel bez využití. Druhý poločas také nebyl úplně dle představ. Na gól se strašně nadřeme a bohužel jednoduše inkasujeme. Dnes jsme mohli pouze překvapit, ale nestalo se tak. Pro nás důležitější zápasy teď přijdou a musíme je za každou cenu zvládnout.“

Další domácí utkání je hned tuto středu 3.4. od 16:30 v rámci pohárového utkání s Kadaní. Na mistrovské utkání budeme vyjíždět v sobotu 6.4. do Ledvic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *