Poslední mládežnické měření sil roku 2023!

V závěru roku 2023 hostila velice pěkná sportovní hala KV Aréna žákovské a dorostenecké týmy, kteří se rozloučili s fotbalovým rokem posledním měřením sil.

Své zastoupení jsme měli nejdříve v turnaji mladšího dorostu, kde jsme byly svědky vyrovnaných utkání do poslední minuty a teprve poslední utkání našich barev se silnou Košutkou Plzeň určilo konečné pořadí. Celkovým vítězem se stal domácí tým KSNP Sedlec, druhé místo obsadila Košutka Plzeň, třetí skončil druhý domácí tým Sedlece, čtvrté místo Slavoj Žatec, pátá příčka patřila FK Merklín  a šesté místo obsadil SK Vochov.

Nejlepší hráčem FK Slavoj Žatec byl vyhlášen Jiří Schmied.

V turnaji mladších žáků, kde startovalo osm týmů, i přes určité oslabení jsme překvapivě postoupili ze základní skupiny do finálové části, kde jsme v konečném součtu obsadili překvapivě 4.místo a převzali pěkný pohár. Vítězem se stal FK Ostrov, před domácím Sedlecem. Finálová část byla nad naše možnosti s vyspělými soupeři.

Nejlepší hráčem FK Slavoj Žatec byl vyhlášen Vojta Kulhavý.

Turnaj starších žáků, který uzavíral dvoudenní maratón v krásné hale za velkého zájmu veřejnosti kde jsme měli v hledišti rovněž slušné zastoupení zejména z řad rodičů, měl vysokou úroveň a náš tým i když nemá zkušenosti z halových turnajů předváděl silové pojetí a každé utkání bylo malé drama. Zejména utkání se Slávií Karlovy Vary a domácím favoritem byly dramatickým zážitkem do poslední minuty. Nakonec jediný bodík chyběl k postupu do finálové části, účastnili jsme se skupiny o 5. – 8.místo kterou jsme vyhráli a rozloučili se za potlesku zaplněného hlediště.

Nejlepším hráčem FK Slavoj Žatec byl vyhlášen Matěj Hrdlička.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *