Herní víkend

V sobotu 6.4. se náš „A“ tým představil v Ledvicích, kde v důležitém zápase podlehl vysoko 5:1. Rozhořčený trenér byl velmi nespokojený s obranou a pobíráním hráčů při standartních situacích. „Takhle se o záchranu nehraje. Musíme začít bojovat a chtít se rvát o každý metr hřiště!“ dodal trenér Hyneš.

Sobota nepatřila jen „A“ týmu, ale i starší přípravce, která měla satelitní turnaj na domácím hřišti. Náš tým nenašel na turnaji přemožitele a umístil se tak na krásném prvním místě. Den plný fotbalové zábavy, nových zkušeností a pěkných výsledků byl zahájením jarní turnajové sezony.

V neděli 7.4. se pak představila další dvě družstva Slavoje. Mladší přípravka a bambini si také užívali svůj turnaj na domácím hřišti. Celý den provázela zábava, fotbalové zážitky a příjemné počasí. Oba týmy předváděli pěkné výkony, které byly ozdobeny příjemnými výsledky.

Na závěr si Vás jen dovolíme pozvat na opravdu velmi důležité utkání našeho „A“ týmu. V sobotu 13.4. od 16:30 na domácím hřišti vyzveme Jílové.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *