Herní víkend

Starší přípravka se účastnila satelitního turnaje v nedaleké Holedeči. Na turnaji předváděli naši mladí talenti skvělé výkony. Během turnaje obdrželi pouze dva góly, a to od Podbořan, kterým podlehli. Na své konto si připsali dvě výhry za zdolání konkurenčních Jazzamnů a domácí Holedeče. Díky lepšímu skóre nakonec obsadili skvělé první místo.

O body bojovali i dorostenci, kteří doma zdolali Hostomice 2:1 a připsali si tak další tři body do tabulky. Tímto vítězstvím si upevnili osmou příčku v tabulce.

Oproti úspěšné mládeži se ovšem nedařilo našemu „A“ týmu. Ten podlehl na hřišti Vilémova bohužel vysoko 7:2.

Trenér Hyneš se vyjádřil k utkání takto:

„Nemám slov. Myslím, že jsme od začátku zápasu byli aktivnější a zaslouženě vedli 0:1. Bohužel jako každý zápas nedokážeme dlouho udržet vedení. Dva rychlé brejky domácích a bylo to 2:1. Pět minut před koncem poločasu se nám rozestoupila nepochopitelně zeď a do šaten se šlo za stavu 3:1 pro domácí. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit opět aktivně, ale stačily tři minuty a bylo po zápase. Šancí jsme měli opět dost, ale góly dostaneme úplně lehce skoro ze všeho. Naopak na vstřelenou branku se dost nadřeme. Vilémov má velmi kvalitní útok a to se potvrdilo.“

Již zítra se od 17:00 představí náš „A“ tým v rámci pohárového utkání na hřišti Černovic. Se stejným soupeřem a na stejném místě se poté také utkáme v rámci 23. kolo KP v sobotu 27. dubna od 10:30.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *